Младата поп фолк изпълнителка Цветелина Янева буквално шашна колеги, колежки, почитатели и журналисти със своята бляскава промоция, която се проведе в едно от най-известните столични заведения.

Цветелина смени три тоалета, които определено бяха подбрани с много вкус. Първият беше дълга бяла рокля с воали и камъни Сваровски. Тя беше в типично гръцки стил и идеално пасваше на сърцераздирателните балади, които звездата изпълни. Вторият тоалет беше секси черна рокля, а третият - от последната колекция на Versace. Той беше много екстравагантен и пленителен - електрикова рокля в синьо с високи обувки вероятно отново на Versace.

Сцените на промоцията пък бяха две. На едната Янева изпълняваше хитовете си с част от балета, а на другата, която се намираше по-назад останалата част от танцьорите се вихреха под динамичните ритми на парчетата.

Да уважат Цветелина Янева за двойния й празник (промоция и рожден ден) дойдоха Глория, Тони Дачева, Нелина, Емилия, Мария, Гергана, Преслава, Камелия, Елена, Соня Немска, момчетата от Трио БИК - Константин, Илиян и Борис Дали, както и много други от фирма "Пайнер" и не само.

До броени дни събитието ще бъде излъчено в ефира на телевизия "Планета". Определено тази промоция се нарежда сред най-мащабните, правени някога в границата на България.