Ивана все още не може да прежали голямата си любов Стоян Стоев-Канара, който в момента лежи в затвора, пише столичен вестник.

Позакръглената в момента звезда таи интимни чувства към бившия барабанист на фолклорната формация “Канарите”.
За връзката между двамата се заговори още преди години, когато Стоян беше с чисто съдебно минало. Певицата и музикантът се запознали в края на 90-те години по време на общата си работа в “Пайнер”, припомнят от БЛИЦ.

Тогава Ивана тепърва излизала на голямата сцена. По това време Стоян освен с музика се занимава и с автомобилен бизнес. Той е един от най-известните търговци на возила в Пловдив. Всъщност репутацията му сред хората е доста негативна, след като много го обвиняват в кражби на коли.

Истината е, че Стоев наистина влиза в компанията на пловдивските автоджамбази, през салона му минават десетки крадени лимузини.

Ивана започва любовния с трепет с него, докато все още е женена. Хорските езици твърдят, че по това време вече е била скарана с бившия си съпруг Валентин, а връзката й със Стоян е ускорила развода й с него.

Лошите дни за двамата идват, когато Ивана научава за криминалните деяния на приятеля си. Стоян вече се е забъркал в наркоразпространението в Пловдив. През 2006 г. неговата 5-членна банда е спипана при операция на МВР с кодовото име “Музикантът”.

Стоев влиза зад решетките миналата година и се радва на особени привилегии в Пловдивския затвор. Първоначално работи като санитар в лечебницата. Стоевм е настане в една от най-луксозните килии – с отделна баня и тоалетна и има специално разрешение да посещава специалната къщичка за свиждане. Според слухове няколко пъти в затвора идвала и самата Ивана и е твърде вероятно да е била на ВИП посещение точно в тази къщичка.