Водещата на риалитито "Истината за нас" Силвия Лулчева категорично отказва да се подпише в гражданското с бащата на дъщеря си Васил Бинев, с когото живее на семейни начала.

Причината е в нейния неуспешен първи брак, когато нарушила обетите, дадени в деня на сватбата й - да остарее със съпруга си и да стане майка на децата му, пише blitz.bg.

"Един път се издъних, казвайки думичката "завинаги", затова никога не бих се омъжила повторно", признава къдрокосата актриса.

Когато Лулчева е на 23 години, тя се жени за момче от махалата, което харесвала от малка.

"Интересно е, че аз винаги съм го харесвала и съм си казвала, както в моминските си мечти, така и на глас пред приятелки, че щастлива ще е тази жена, която му стане съпруга. И тя наистина е щастлива, тази, която е сега. Но аз не бях. Исках нещо много, то ми се случи, но се оказа, че не е за мен", разказва Силвия пред "Стори".

Пропуска обаче да уточни какво точно й се е случило в онези младежки години.

Паметливи столични клюкари твърдят обаче, че актрисата, която тогава е студентка в НАТФИЗ, е зарязала съпруга си заради връзката си със Слави Трифонов.

Тя започва преди още Дългия да стане известен и двамата влюбени живеят на малко таванче близо до Женския пазар. Именно на Силвия, която е завършила столичната Френска гимназия, Слави посвещава песента си "Френската гимназия, нея Господ пази я".

Състудентите на Лулчева Влади Въргала и Август Попов канят Трифонов, който учи виола в Консерваторията, да участва в студентската програма "Ку-ку", която изстрелва учиндолеца по пътя към славата.

Силвия и Слави са заедно за кратко, достатъчно за да се разведе актрисата със законния си мъж. Година след официалния развод пък тя среща сегашния си партньор в живота - актьора Васил Бинев.

От него е дъщеричката й Елица. И Бинев, и Лулчева си изкарват прехраната не толкова на театрална сцена, колкото от филмите и предаванията, които озвучават. Силвия например е позната на всички телезрители като гласа на Кари Брадшоу от "Сексът и градът".

Актрисата ужасно иска да роди братче или дъщеричка на Ели, но плановете й се провалят заради диагнозата "вторичен стерилитет".

Тя вече се е примирила, че ще има само едно дете и е щастлива с мъж като Васил Бинев, който умее да я разбира и да успокоява страховете й.