Изборът на рокля на Ким Кардашиян за церемонията на наградите на „Вог” за съжаление не допринесе за подчертаването на светоизвестните й извивки.

Дългата до глезените рокля, която напомняше на одеждите на Клеопатра, беше широка на Ким в областта на талията й и по този начин скриваше женствените черти от тялото й.

А пък високата "яка" от пъстроцветни камъни скриваше напълно и гърдите й.

Без съмнение Ана Уинтур, редакторката на американския „Вог”, би имала какво да каже за това текстилно изобретение.

Страховитата легендарна стилистка, която уж е вдъхновила персонажа на Мерил Стрийп във филма „Дяволът носи Прада”, следеше зорко гостите си на благотворителната церемония за раздаване на наградите на "Fashion Funds" в Ню Йорк.



*Ким Кардашиян изглеждаше с дебела талия в своята клеопотрова рокля на снимката с дизайнера Зак Позен



*Риалити звездата Ким беше избрала рокля в бебешко синьо с "яка" от пъстроцветни камъни

На благотворителното събитие беше и британската актриса Кери Мълиган, който беше забелязана да се просълзява по червения килим.

*Британската актриса Кери Мълиган, която носеше наметалце (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Емоционалният й изблик нямаше нищо общо със скорошната й раздяла с Шая Лебьоф, а по-скоро преливаше от щастие след обаждане от режисьора Баз Лурман, който и предложи ролята на Дейзи Бюканън в неговата версия на филма „Великият Гетсби”.

25-годишната актриса, която изглеждаше зашеметяващо в черна рокля с пайети и наметало, ще играе манипулативната героиня заедно с Леонардо Ди Каприо, който ще бъде Джей Гетсби.



* Елегантни с къси рокли: Актрисите Кристина Ричи, 30, и Ана Пакуин, 28 
(Снимки: Getty Images/ Guliver)



*Редакторката на американското издание на списание „Вог” Ана Уинтур

Актьорите от сериала „Клюкарката”, които изглеждаха също толкова стилно в реалния живот както и в модния сериал, също заслужаваха отлични оценки.

Лейтън Мийстър (Блеър Уолдорф) избра асиметрична, дълга до коляното рокля в комбинация с отворени на пръстите боти, докато Ед Уестуик (Чък Бас) и Чейс Кроуфърд (Нейт Арчибалд) изглеждаха небрежно, но спретнато в костюмите си.



*Лейтън Мийстър
от сериала „Gossip Girl” избра асиметричен тоалет (Снимки: Getty Images/ Guliver)

*Облечени и обути: Звездите от „Клюкарката” Ед Уестуик (Чък Бас) и Чейс Кроуфърд (Нейт Арчибалд) (Снимки: Getty Images/ Guliver)