В петък (26.11) Цветелина Янева ще заснеме новата си песен. “Давай, разплачи ме” е по музика и аранжимент на Велислав Драганински. И този път видеото ще снима Николай Нанков, с който певицата работи по последните си проекти.

В навечерието на Бъдни вечер, младата певица ще представи парчето си в ефира на Нова Телевизия - в “Шоуто на Иван и Андрей. Веднага след това, тя и семейството и ще си починат няколко дни в чужбина, като дестинацията се очаква да е Гърция. Там певицата смята да бъде и на Нова година.

Още няколко песни е записала тези дни Цветелина Янева, за предстоящия си фолклорен албум. Изпълнителката на “Влез” не бърза с издаването му, затова внимателно подбира песните си и се доверява изцяло на родителите си, като дори записва в семейното студио,съобщават от allmedia.bg.

Друга изненада около хитовата певица е новото й фотосесия. Тя е заедно с колежката й Андреа. Двете позирали преди дни пред обективите на списание “Story”.

“Андреа е много красива жена, само това мога да кажа за нея. Малко си говорихме по време на сесията, но бих казала, че е добър човек. Няма конфликт между нас, със сесията го доказваме”, сподели мнението си Цвети.