След като прекараха Деня на благодарността разделени, Парис Хилтън и приятелят ù трябваше да наваксат, пише "Дейли мейл".

Двойката се отправи към ресторанта Katsuya в Брентуд, Калифорния, за романтична суши вечеря. И изглежда Парис и Сай Уейтс не могат да откъснат ръце един от друг.

Облечена небрежно в сиви дънки и камуфлажна тениска, съчетани с подходящи обувки, 29-годишната Парис обсипа приятеля си с прегръдки и целувки, докато двойката чакаше да ги заведат до масата им.

Уейтс (34) също бе облечен в тениска цвят каки и май обичаше Парис да му обръща внимание. Затова я прегърна силно, докато чакаха.



*Романтична вечеря: Парис Хилтън и приятелят ù Сай Уейтс отидоха на вечеря в Katsuya в Брентуд, Калифорния миналата вечер

Парис прекара Деня на благодарността с родителите и сестра си Ники в къщата си в Бевърли Хилс.

След това двете сестри прекараха Черния петък в пазаруване на намалени стоки в Barney’s New York и Intermix.

Момичетата се отбиха и в Mac store в Grove Shopping Plaza.



*Щастлива двойка: Парис и Сай се прегръщат, докато чакат за масата си

И Парис, и Сай се опитват да променят живота си, след като бяха арестувани за притежание на кокаин по-рано тази година.

Парис (29) бе забелязана да премахва графити като част от постановения ù от съда общественополезен труд заедно с Холивудския разкрасителен екип.

Освен това тя редовно посещава Union Rescue Mission – приют за бездомни и техните семейства в центъра на Лос Анджелис.

Парис бе осъдена на общественополезен труд, след като се призна за виновна по две простъпки – притежание на наркотици и възпрепятстване на служител на реда – но затворът ù се размина.

Вместо това тя е пусната условно за една година, трябва да завърши програма за злоупотребяващи с наркотични вещества, да плати глоба от $2000 и да извърши 200 часа общественополезен труд.