Тони Стораро довери, че отдавна мечтае да направи заведение, в което да предлага ястия от турската кухня и което да има собствена програма с музика на живо.

Още в самото начало на певческата си кариера, той имал подобна идея, но не могъл да я осъществи, защото бил млад, неопитен и нямал достатъчно средства.

„Ако чакам, все няма да има подходящо време – ето сега и кризата – тя обаче няма да ме спре да реализирам мечтата си! Мога да си позволя да инвестирам парите си в собствен бизнес, а и трябва да помисля за бъдещето, няма вечно да съм на сцената.”

Пред екипа на Ориент 33 Тони Стораро призна, че не може да готви, но пък съпругата му много си я бивало в засуканите ориенталски ястия, така че певецът ще разчита на нейната помощ в кухнята.

Колкото до децата му – Фики и Емо, те вече се били ориентирали към музиката и едва ли щели да му помагат.

„Искам в моя ресторант хората да се чувстват добре и да се забавляват. Затова ще има музика на живо, ще каня само изпълнители, които могат да пеят с оркестър, естествено от време на време ще излизам и аз на сцената.”

Тони Стораро призна пред екипа на Ориент 33, че все още не е измислил име на заведението си, но това било най-малката му грижа.