Сватбата на супермодела Наоми Кембъл и руския бизнесмен Владислав Доронин е отменена. В последния момент се е наложило гостите на церемонията да бъдат уведомени, че тържеството няма да се състои, пкише "Хай Клуб".

Бракосъчетанието трябвало да се състои на 7 - 8 декември в египетския град Луксор. Младоженецът и булката решили да отменят сватбата, понеже изтекла информация в медиите.

Информацията за това, че сватбата е отменена по вина на журналистите, е съобщена от официлен представител на Наоми в Египет, който се занимавал с подготовката на мероприятието. То предал, че Кембъл в последния момент решила да отложи събитието, тъй като се разстроила, че датата и мястото станали публично достояние.

Напомняме, че за подготовката на церемонията са работили над сто души, били са изпратени покани, а в болницата в Луксор е постъпило разпореждане на 7 и 8 декември са се въведе режим на повишена готовност във връзка с предстоящото събитие. Интересно как при това положение Наоми е очаквала да се запази тайна...

Новата дата вероятно ще е през февруари 2011.