Звездите разкриват, че конфигурацията Венера – Венера говори за взаимно разбирателство между двамата, съобщава chudesa.net

Марс на единия е напрегнато обвързан със Слънцето на другия, което ще доведе до прекалена емоционалност във взаимоотношенията им. Трябва да бъдат по-предпазливи и да не допускат външни хора, да влияят на любовта им, тъй като те ще се опитват да насаждат омраза.

Слънцето на единия от двойката е обвързан със Сатурн на другия, което говори за това, че има нещо скрито, което се премълчава.

Именно неизказаното може да доведе до раздялата на Николета Лозанова и Божинов. Това може да се предотврати, ако вместо да се вглъбяват в себе си, отделят повече време на разговори за проблемите си, какъвто в техният случай се явява Алисия.

Но дали ще съумеят да го направят, след като и за двамата е характерна разточителност и безгрижие, прекалена щедрост, лекомислие и непредпазливост, невнимание и небрежност във финансовите дела, това само времето ще го покаже.

Ето затова астролозите ги съветват да живеят далече от мястото, където са родени, за да запазят взаимоотношенията си.

С това се обяснява и влечението им към премествания и пътувания, което до голяма степен осигурява на звездната двойка Валери Божинов и Николета Лозанова по-дълготрайна връзка.