Яна Маринова кръшка на съпруга си, шушнат близки до звездата от “Стъклен дом”.

Русокосата красавица сключи брак с втория си мъж Тихомир през февруари и още преди да изтече година от семейния живот, се хвърлила в обятията на чужди господа. Според мълвата Яна си пада по мъже, които са доста по-млади на възраст от нея.

Тази информация излезе преди седмица в жълтата преса. Вестник "Труд" потърси Яна Маринова, за да коментира любопитната новина.

Лъжа е, че кръшкам. Най-малкото е, че нямам време за подобни неща. Сега сериозно: аз съм влюбена в любовта, ако изневерявам, би означавало да изневеря на себе си. За какво ще ми е да се омъжвам, щом искам да кръшкам. А и все пак имам самочувствие, така че едва ли бих го направила с по-млади мъже, каза Яна Маринова по повод публикациите в жълтите издания.

Хубавата актриса от “Стъклен дом” посрещна Нова година у дома със сина си, съпруга си Тихомир, неговата дъщеря и голяма компания от приятели.

“Много е смешно, защото всички идват с възглавници и одеяла”, разказва Маринова за купона с преспиване. Тя заминава за Бургас, където ще репетира първата си роля в театъра - в руската пиеса “Облак Рай”. Ще й партнират Иван Бърнев и Фахрадин Фахрадинов. Дебютът на Яна в театъра ще е в на 20 януари в Бургас.