Днес в "Денят е прекрасен” специален гост на Ива и Васко беше певицата Джина Стоева. Тя дойде да подкрепи Ива в борбата на мъжко-женските клубове на водещите и разказа кое е новото около нея през първите дни на Новата година.

"Първите дни след празниците реших да си направя една почивка, като погостувам на моята сестра във Франция. Прекарах си страхотно и се заредих с много положителна енергия от моите три племеннички. Вчера пък бе премиерата на новия ми клип. Снимахме го в Македония още през декември, но реших да зарадвам почитателите си след празниците", разказа тя.

Певицата издаде, че сега е ангажирана изцяло с музикални проекти и че от няколко месеца се наслаждава на свободата си.

"Излязох от дълга връзка и сега преоткривам свободата. Важно е човекът до мен да бъде не само интимен партньор, но и приятел. Да може да се разчита на него, да бъде отговорен и откровен”, сподели тя.

Като всеки вторник и днес Ива и Васко заедно със "Сутрешният екипаж” на радио N-JOY сформираха женско-мъжките клубове, за да разберат има ли истинско приятелство между мъже и жени.

За да подкрепи Ива, в студиото към нея и Джина се присъедини Нея. В отбора на Васко и Генчо пък удари рамо водещият на "Ясновидци” Ники Георгиев, съобщава БТВ.

Още в началото на дебата мъжкият клуб взе превес, като се застъпи за тезата, че чисто приятелство между мъже и жени не може да съществува. Мъжете казаха, че са силно скептични и според тях границата е много тънка.

"Жените са различни от мъжете. За една дама дълбоката интимност, каквото в същност е приятелството, за жените то означава разбиране. За мъжа тази интимност е харесване”, каза Ники. Генчо пък добави, че е женен за най-добрата си приятелка, което автоматично затвърждава тезата им, че няма как да не се породят чувства.

Ива и нейните "съотборнички” признаха, че е нормално да има задни мисли при едно такова приятелство. Те атакуваха мъжкия клуб с това, че ако жената не е много привлекателна, едва ли някой мъж ще изгаря от желание да й бъде приятел. Нея призна, че всичките и приятели мъже са нейни бивши гаджета, а Джина допълни, че желанието да бъдеш приятел с някой, те поставя пред дилемата дали можеш да си позволиш и друго с този човек.