Елтън Джон заяви, че се отнася със страхопочитание към факта, че е станал баща за пръв път, но изтъкна, че се надява да не разглези новороденото.

В публикация от първа страница и снимка със списанието за знаменитости Us Weekly, британският изпълнител и партньорът му Дейвид Фърниш заявяват, че първоначално са използвали фалшиво име пред сурогатната майка в САЩ, но че тя бързо е схванала кои са те.

Закари Джексън Левон Фърниш-Джон се роди на Коледа в болница в Лос Анджелис от жена, пожелала да запази анонимност.

Джон и Фърниш заявяват, че не знаят кой от тях е биологичният баща тъй като и двамата са дарили сперма.

*Дейвид Фърниш(Л) и Елтън Джон(Д)

63-годишният поп-идол признава, че е бил зашеметен, когато за пръв път държал в ръце малкия Закари:

"Никога не съм чувствал нещо подобно в живота си. Какво може да се каже? Вземаш го. Чувството, радостта, топлината на тялото му, дишането му", споделя изпълнителят пред Us Weekly.

Носителят на многобройни "Грами", който има жилища във Франция, Лондон, Холивуд и имение в Англия твърди обаче, че не иска да разглезва отрочето си.

Желанието му е да бъде до него и да го съветва:

"Не искаме да го разглезим материално, въпреки че той вече е разглезен от хора, които му правят подаръци! Ние просто искаме да му предадем малко мъдрост. Да го разглезим с обич. Да го водим на мачове. Искам да имам някого, когото да мога да обичам и да се грижа за него докато остарея, който да се погрижи за мен след като напусна тази земя", добавя авторът на многобройни хитове.

Вижте видео: