Победителката в Music Idol 1 Невена Цонева не иска да се включи в „Евровизия“, за да не развали имиджа си. Поп певицата не иска феновете й да продължават да я свързват със скандали.

„Всички са опетнени след участието в този конкурс“, обясни пред bliasak.bg изпълнителката. Невена Цонева добави още, че е получила запиване дали иска да участва, но веднага е отказала. Освен това тя няма и нова песен, с която евентуално да се включи. „Имам много парчета, но все нещо ме спира да ги пусна“, призна ни певицата.

Името на Невена Цонева в последните няколко месеца се свързва не толкова с певческия й талант, колкото с делото, което заведе срещу бившите си продуценти от Virginia records. Тя не беше доволна от условията, при които работеше и реши да напусне фирмата, след което си направи собствена продуцентска къща.

Певиците ДесиСлава и Лора Караджова също отказаха да участват в иначе престижния конкурс „Евровизия“. И те посочиха като причина скандалите, с които се свързва напоследък музикалната надпревара.