Злите езици отвъд океана пуснаха слуха, че биологичните деца на Брад Пит и Анджелина Джоли – близнаците Вивиен и Нокс, са със Синдрома на Даун.

Според статия в известно американско клюкарско списание една от бавачките на децата забелязала, че те имат проблеми със способностите за възприятия, пише bliasak.bg.

Именно това я навело на мисълта, че близнаците може да страдат от тежкото генетично заболяване.

„Когато гувернантката сподели наблюденията си с Анджелина Джоли, тя превъртя. Мисля, че Анджи от доста време допускаше, че с близнаците става нещо нередно и когато външен човек потвърди страховете й, това я срина психически. За една майка няма нищо по-страшно от това да узнае, че детето й е болно от нещо и тя да не може да направи нищо, за да му помогне“, коментирала позната на холивудската двойка.

„Макар че никак не им се иска да повярват, Брад и Анджелина смятат в най-скоро време да подложат Вивиен и Нокс на всички необходими изследвания, за да разберат дали подозренията им ще се окажат истина. Това, което ги притеснява, е, че близнаците започват да показват и някакви външни признаци на Синдрома на Даун – лицата им са по-издължени от нормалното, а очите им са с необикновена продълговата форма“, коментирала още жената.

Вижте фотогалерия:

Брад Пит и Анджелина Джоли на наградите "Златен глобус"

Вижте видео: