Белослав Пъшев, който се яви на кастинг за „Танцувай с мен 3-стаен”, отказа 5000 евро от Слави Трифонов, който му предложи сумата, за да му отреже мини опашчицата.

Момчето сподели, че се занимава с рисуване и е работило в Германия, където залесявало, пише bliasak.bg. За всяко посадено дърво му плащали по 15 евро цента.

Слави Трифонов и екипът му, които останаха впечатлени от прическата на Белослав, напомняща стила на Дългия в началото на кариерата му, решиха да изпитат Белослав и да разберат за каква сума би се разделил с опашлето.

„Гледам, че си интересно съчетание от човек на изкуството и човек, който се справя сам. На колко си оценяваш опашката“, попита директно водещият.

След като Пъшев категорично заяви, че тя е безценна, Слави Трифонов помоли Ванката за ножица. Последва и пазарене, което започна от 1000 евро и достигна баснословната сума от 5000 евро.

Оказа се, че Белослав е прекалено привързан към опашката си и отказа парите.

„Стабилен си“, заяви Дългия, след което изпрати Белослав да си ходи. Ще видим дали това ще повлияе на Слави Трифонов и екипът му и те ще го вземат за участник в третия сезон на шоуто „Танцувай с мен“.

Вижте видео от скритите камери: