Скандалната слава на Тайгър Уудс се обърна срещу него – след като загуби семейството си, той вече не може да си намери и нова половинка.

Както е известно, съпругата му Елин Нордегрен се разведе с него преди няколко месеца заради многобройните му изневери, а оттогава голфърът тъгува и дори не излиза по срещи, пише "Монитор".

Един от най-богатите спортисти в света се страхува да забие някоя мадама на случаен принцип, тъй като вече се опари покрай честите си кръшкания.

Уудс натрупа сериозна бройка извънбрачни партньорки – 121 като част от тях продадоха историята за аферата си с него на таблоидите.

Затова Тайгър е станал много самотен и предпазлив, но все пак е помолил актрисата Камерън Диас да изиграе ролята на сватовница и да му помогне да си намери гадже.

Блондинката и нейната силна половинка - бейзболистът Алекс Родригес, се сприятелиха с голф шампиона в края на миналата година, когато тримата попаднаха в обща компания. Последваха няколко вечери в къщата на Уудс във Флорида, след които холивудската звезда е взела присърце проблемите му.

„Камерън и Алекс излизаха с Уудс доста често напоследък и постепенно изградиха едно наистина силно приятелство. Тайгър е много самотен в момента и Диас е превърнала в своя мисия да му намери приятелка Очевидно ситуацията е деликатна заради лошия имидж на Уудс, но Камерън и Алекс правят всичко възможно той отново да започне да излиза на срещи”, заяви техен общ приятел пред американския таблоид „Нешънъл инкуайърър”.