Всички видове оръжия вече влизат в употреба в сериала „Стъклен дом”, чиято поредна серия ще се излъчи тази вечер, пише "Монитор".

Сега идва ред на хладното. Намаханата и истерична пиарка Елена Атанасова ще атакува като същински индианец ирокез, за да опита да заколи с кухненски нож и особена жестокост съпруга си Христо. Все по-напрегнати ще стават събитията в дома на семейство Атанасови, признават от bTV.

Героинята на Яна Маринова е категорична в решението си да разбере кой е истинският баща на Алекс, но надали ще стигне дотам да пречука половинката си. Ще продължи ли връзката между Чарли и Сиана, или страстта им ще се окаже моментна, е един от въпросите, които не дават мира на средностатистическата домакиня.

Той ще получи отговор тази вечер в „Стъклен дом”. Камен Касабов отново ще потърси подкрепата на охранителя Ставрев, след като разбира, че тайната самоличност от миналото му е разкрита, а това може да го изпрати направо в Софийския централен затвор. За младия Касабов обаче свободата на любовницата му Боряна е много по-важна от неговата собствена, а той е готов на всичко, за да я спаси от сводника Методи Ганев.

Какво ще поиска той, за да остави Боряна на мира, и ще приеме ли условията му Камен, ще разберем в епизода на „Стъклен дом” довечера. Дани Касабов пък ще стане свидетел на ужасяваща случка. Димитър ще разбере какво е преживял синът му и ще реагира в типичния си стил. Романтична изненада очаква само сладката фризьорка Ваня Ставрева.
.