Камен Касабов беше арестуван на летището при опит да напусне страната в поредния епизод на "Стъклен дом".

Преди това той прие да изпере парите на Методи Ганев, като в замяна на това мутрата му обеща, че ще остави Боряна на мира.

Касабов-младши й предложи да избягат заедно в чужбина, но дамата на сърцето му отвърна, че не може да живее с човек, който е продал сестра й, пише kliuki.bg.

Делириумът в дома на семейство Атанасови достигна кулминационната си точка. Елена трескаво издирва кой е бил донорът за бременността й преди 18 години. Тъй като Христо продължава да крие, че това е брат му Чарли, бясната съпруга в изблик на истерия му нанася няколко порезни рани с нож по ръцете. Завърналата се случайно вкъщи Алекс вижда окървавения си баща и майка си с острието в ръка. Тийнеджърката ги обявява за луди и им заявява, че ги напуска окончателно.

А Чичо Чарли… Ах, този лош Чичо Чарли! Моментната му връзка със Сияна се задълбочава. Тя направо се е пристрастила към него. Дори му доверява най-голямата си тайна, че притежава 10 млн., с които могат да избягат заедно навсякъде по света. Чарли обаче не е съгласен. „Аз имам мисия!” – заяви твърдо той, вероятно имайки предвид отмъщението към ненавистния си брат Христо.
Елена успява да претараши апартамента на Сиана с металотърсач и открива ключа за сейфа с парите.

Жената на Ставрев има таен обожател, който й прави подаръци. Дани е пребит от мутрите на Ганев, но баща му оправя нещата. Алекс и Хари все по-често се карат и едва ли ще заминат заедно на тъй желания от тях екзотичен остров.