Докъде ще стигнат взаимоотношенията между героите и с какво ще бъде белязан животът на всеки един от тях, ще стане ясно във финалния епизод на „Стъклен дом” – „Време за истина: Развръзката”, който bTV ще излъчи на 4 април от 20:00 часа.

След дълга битка с чувствата си към Чарли, Сиана ще вземе решение да разкрие намеренията му. За Камен, Христо и Ставрев предстои напрегната битка с времето, в която всяка секунда може да е фатална.

Ще оцелее ли „М-сентър мол” след мощната експлозия, ще има ли човешки жертви след атентата и ще бъде ли заловен Чарли, зрителите ще разберат в понеделник вечер след новините.



Войната между баща и син ще достигне критична точка. Димитър разполага с доказателства, че Камен е извършил убийство и съдбата на младия Касабов ще зависи изцяло от неговото решение.

Животът на Димитър отново ще бъде застрашен. Кой желае смъртта му и какви са мотивите му – отговорите в „Стъклен дом” в понеделник вечер.



Цялата история за миналото на Боряна ще научи Дани Касабов и това ще предопредели финалния му избор при кой от двамата си родители да остане.

Пред трудна ситуация е изправена и Алекс. Тя трябва да избира между собствените си мечти и любовта към Хари.

Светът й още повече ще се обърка, когато разбере, че Чарли е истинският й баща.

Как ще приеме тази новина, ще прости ли на Христо лъжата, която той е крил от семейството им толкова дълго време, предстои да стане ясно в последния епизод от втори сезон на “Стъклен дом” на 4 април.