Американската певица и актриса Виктория Джъстис твърди, че с канадската актриса от български произход Нина Добрев са като две капки вода.

„Аз съм нейна двойничка“, заявила изпълнителката, която само допреди две години яростно отричаше да има някаква прилика със звездата, пише bliasak.bg.

Явно обаче фактът, че Нина става все по-известна с ролите си в сериала „Дневниците на вампира“, е променил гледната точка на Виктория Джъстис и сега тя е склонна да приема приликата си с актрисата по-скоро като предимство, отколкото като недостатък.

*Виктория Джъстис

„Интересното е, че не само аз смятам, че с Нина имаме сходни черти – едно списание беше пуснало моя снимка, а отдолу пишеше нейното име. По-смешното е, че нашите приятели също ни бъркат – отидох на премиерата на първия сезон на сериала й, а един от колегите й дойде и ми каза: „Нина, много си красива“. Аз се засмях и му отвърнах: „Аз не съм Нина, не виждаш ли?“, разказала Виктория Джъстис.

„Самата Нина Добрев веднъж ми разказа, че и на нея й се е случвало да я бъркат с мен. Много се смяхме, тя е прекрасен човек“, добавила певицата.

*Нина Добрев (Снимка: Getty Images/ Guliver)