Водещият, който винаги е пазел в тайна любовния си живот, бил забелязан от наблюдателни погледи с новата си половинка в Италия.

Дългия и приятелката му станали обект на наблюдение, след като решили да прекарат известно време в компанията на Дарина Павлова в скъпарски милански ресторант. Слуховете, които се носят относно визитата им гласят, че двамата са предприели това пътуване, за да поканят официално вдовицата на Илия Павлов за кума на тяхната сватба.

Заведението, в което обсъждали подробности около щастливото събитие, се ползва с международна популярност и край него често могат да бъдат забелязани редици от папараци, следящи всяко движение на гостуващите звезди от шоубизнеса.

Именно присъствието на Дарина, станала популярна в Италия покрай слуховете за нейна интимна връзка с премиера Силвио Берлускони, привлякло вниманието на светските клюкари, пише blitz.bg.

Слави и Мартина не предизвикали интереса на италианските медии и те не навлизат в подробности около тяхната самоличност. Няколко вестника обаче отделят място на страниците си за Дарина Павлова, която непосредствено преди вечерята с Дългия и гаджето му е била в официалната ложа на стадион "Сан Сиро".

Там тя изгледала футболното дерби между "Милан" и "Интер" в компанията на Кристина Росело - адвокатка на Силвио Берлускони.