Фолк певицата Ивена е набедена за една от най-големите мъжемелачки, ако се вярва на светските клюки.

Името й е замесвано с кого ли не, а в колекцията й има спортисти, мутри, политици, членове на правителството, руски баровци…

Името на певицата нашумя и около разигралия се мега скандал и побой с колежката й Габриела през 2009 г. Двете фолкдиви се хванаха за косите пред очите на всички, дошли да уважат годишните награди на сп. „Нов фолк”, пише kliuki.bg.

На въпрос на „Торнадо” имала ли е връзка с Жоро Главата, Ивена отговаря:

„Ако трябва да съм откровена, на този пич нито главата, нито която и да било друга част на тялото му съм виждала, за да сме имали някакви отношения. Изобщо не познавам този човек. Това е един от поредните слухове, пуснат по петите ми от мои антифенове, които явно са искали да ме наклеветят, но мен тези неща по-скоро ме забавляват, отколкото дразнят” – споделя Ивена.

„Пламен Константинов го познавам единствено от екрана на телевизора, където съм го мяркала, но никога не съм го сваляла, както и той мен. Най-вероятно са ми приписали нещо с него около едно мое изказване за него, след като стана "Мъж на годината". Просто казах, че е пример за красив и талантлив спортист. И оттам някой е решил да ме вкара в авантюра с него” – твърди Ивена.

Вижте видео: