Цветелина Янева неведнъж е казвала, че любимият й град е Милано и се радва, че през последната година е имала възможност по-често да отскача дотам.

Певицата не крие, че е благодарна на приятеля си за това, че уредил местата, на които са снимали видеото към актуалния й хит "Притеснявай ме".

Само за два дни екипът е успял да заснеме всички необходими кадри, като продължителността на траковете е била от 5 часа сутринта до 2 през нощта, споделя изпълнителката в "Отчаяните съпруги".

За модела Мариян, с когото си партнира в "Притеснявай ме" казва: "Много красив мъж е. Лично мен не ме привлича красотата му, колкото това, че сме приятели".

Цветелина Янева от година време работи със стилист, на когото се доверява изключително за стайлинга в клиповете си и при своите публични изяви.

За визията й в новото видео са целели женственост и нежност, поясни тя.


"Искахме да съм максимално женствена. Да се забелязва цялата обстановка, а не конкретната дреха, обувки, бижута"- сподели певицата и показа в предаването тоалетите от клипа.

Само два часа преди снимките Цветелина си купила обувките, с които я виждаме в "Притеснявай ме", издаде тя.

"Не мисля, че съм вдигнала чак толкова летвата. Радвам се, че се харесва клипът"- лаконична е Цветелина и разкрива, че следващият клип ще бъде сниман в България - на различни места, за да има от всичко по малко.

Втори дует с Мария не се очертава засега, тъй като скоро излезе първата им съвместна песен. Знае се, че двете изпълнителки са си доста близки, а Цветелина е категорична, че именно Мария й е най-добрата приятелка сред колежките.

*Мария и Цветелина

Според Цветелина Янева са оправдани сумите, които се плащат за хитовите песни на Кости.

"Не мисля, че е скъпа една песен. Поне както е "Влез" - 6 месеца беше на върха. Изкарват се вложените пари"- на мнение е изпълнителката.

Още едно признание направи младата певица: "Мечтая за семейство и спокойствие най-вече".

Изглежда изпълнителката е намерила мъжа, с когото иска да сподели бъдещето си, защото казва, че преди да срещне приятеля си не е мислела за семейство или нещо по-сериозно.

Препоръката на Цветелина Янева към всички момичета е: "Да бъдат естествени. Ако трябва мъжът да се влюби в тях, ще се влюби, защото до време е това да позираш".

*Снимка: Костадин Кръстев - Коко 

Янева прие предизвикателството и направи специален сеанс в ефир, под вещото ръководство на Рени -дама, която е запозната с тънкостите на теорията за положителното мислене.

"С Цвети ще работим за това да си представи, че е номинирана за "Певица на годината" - каза Рени и представи упражнение, което може да се направи, за да се сбъдне желаното.

Получаването на приз "Певица на годината" - точно това избра да си представи и самата Цветелина Янева.

Тя трябваше да визуализира в съзнанието си това очакване, което е желаела много, като вече сбъднато. Номинация, камери, лъскава зала, излиза водещият и казва друго име...

"Помисли си какво е усещането - едно разочарование. Къде е усещането от това, че не се е сбъднало? После си представи как водещият съобщава твоето име. Опитай се да усетиш къде е вибрацията, трептенето. Забравяме първите две усещания и посяваме това, което мечтаем да се случи. Трябва да мислим за нещо, което желаем като вече случило се" - обясни силата на положителното мислене Рени, пише signal.bg.

Вижте видео:

Цветелина Янева - "Притеснявай ме"