Мадона скоро ще се окаже героиня в съвсем нов "материален свят", а именно - в страниците на комикс.

Звездата ще получи 32 страници, посветени на живота ѝ, от компанията Bluewater Productions Inc., предаде АП. Певицата става поредната известна личност, която намира място в поредицата "Female Force", съобщава Blife.bg

"Целта ни е да покажем малко познатите случки и влияния, превърнали Мадона в този феномен, който тя е и до днес, повече от четвърт век, откакто се е качила на сцената", обяснява вицепрезидентът на компанията Джейсън Шулц.

Изданието, което ще излезе през август на цена от 3,99 щатски долара, е написано от С.У. Кук и е нарисувано от Майкъл Джонсън. Историята в комикса ще проследи трансформацията на Мадона от непозната певица в артист с мултимилионни продажби.

"Повечето поп звезди дължат много на тази жена. Всички неща, които е направила в живота си, са просто изумителни. И имам странното усещане, че това е само началото", казва Кук.

Изданието за "материалното момиче" става част от голяма колекция на същото издателство. Предишни героини в комикса "Female Force" са били Бети Уайт, Мишел Обама, Барбара Уолтърс, Сара Пейлин, Маргарет Тачър и др.