Една от най-чаровните дами на българската музикална сцена ще бъде водещ на уникалното телевизионно шоу „Гласът на България“.

Познаваме я като „момичето с кафевите очи“. Това лято ще видим Вики от Мастило в нова светлина – като водещ на най-очакваното шоу по bTV.

„Това е един страхотен формат, в който най-важното е гласът, най-важното е да можеш да пееш, най-важно е с гласа си да можеш да убедиш тези четирима треньори, че ставаш, че имаш индивидуалност и си перфектен изпълнител. Аз също съм музикант и за мен е страхотно преживяване“, каза самата Вики Терзийска.

В събота започнаха т. нар. кастинги „на тъмно“. Треньорите избират участниците без да ги виждат, избират ги само по глас.

Евгени Димитров – Маестрото пред камерата на bTV:

Като цяло се вълнуват всички, то няма начин да не е така, защото певецът излизайки в началото пее пред четири обърнати стола. Уверявам ви, много пъти застанах на сцената, кошмарно е наистина, и вижда се, че в мига, в който само един от столовете се завърти, веднага участникът става окрилен и започна да пее много, много по-хубаво“.