Младата певица Веселина приключи успешно втория семестър в Софийския университет, където следва магистратура специалност „Информационни и комуникационни технологии”.

Веселина, която има бакалавърска степен по Народно пеене в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, решила да продължи образованието си в съвсем друга насока и затова се насочила към магистратурата в СУ „Св. Климент Охридски”.

„Не избрах музикална специалност, не защото няма какво повече да науча. Напротив, ще усвоявам умения цял живот. Но много исках да развия мисленето си и в друга посока и затова избрах специалността „Информационни и комуникационни технологии”, обясни младата надежда на попфолка.

„Тази изпитна сесия приключих с успех Отличен 5.50 и съм много щастлива. Остава ми само още един семестър, през който трябва да се дипломирам. Но паралелно с образованието си, няма да престана да се занимавам и с музика и да работя заедно с моите продуценти от Diapason Records.”, категорична е тя.

След успешното приключване на изпитите, Веселина си отдели няколко дни за почивка, която ще прекара на морския бряг. После тя се връща, за да работи по новите си проекти.

„Няма да правя дълга почивка, а се връщам в София, защото ме чака много работа. Правим едновременно няколко нови песни и като ги завършим, ще изберем на коя точно да заложим.”, обясни тя.