Миро от разпадналия се дует "Каризма" сам призна, че една от сериозните му лични драми е, че не успял да следва висше.

Навремето решил да прекъсне училище, за да се съсредоточи върху музикалната си кариера, а сега на неговите 35 години е вече късно да се запише да следва.

За да навакса образователните си пропуски, сега синеокият изпълнител използвал всяка минута, за да чете книги. Вече предпочита романите пред купоните и дискотеките. Мнозина от неговите фенове са единодушни, че от разпадането на „Каризма” в крайна сметка загуби повече той.

За Миро и Галя изглежда важи максимата, че първият става последен и последният – първи. В началото на раздялата между двамата партньори в дует „Каризма” перспективите пред двамата изпълнители изглеждаха различни.

Галка беше опетнена и опозорена от одумките във ВИП брадър, че е мърла и наркоманка, а Миро само се направи, че не се повлиява от новия скандален имидж на дуетната му половинка.

Постепенно обаче Галка беше отсвирена и Миро започна амбициозна индивидуална кариера.

В резултат – сега певецът е депресиран още от провала на „Евровизия” и от липсата на успешни проекти, довели до професионален застой. Галка гастролира от предаване на предаване и демонстрира абсолютни професионални и лични успехи. Стяга се и за сватба. Дори се говори, че върти любов с американския посланик Джеймс Уорлик.

А какво става с Миро? Той явно вече не държи дори на външния си вид. След като започна да трупа килограми, сега спря и да се епилира. Според фенове на музиканта е недопустимо модерен изпълнител като него, който гради имидж на метросексуален, да не си епилира гърдите.

„Ходи космат като орангутан, а на всичкото отгоре си разкопчава блузата, за да се вижда всичко", възмущават се колеги на Миро, пише blitz.bg.