Повече от две години откакто Райна и Константин не са заедно и вече 10 месеца след сватбата на певеца с избраницата му Надя, медийният интерес към бившата музикална двойка не спира.

В интервютата, които дават, Райна и Константин продължават да отговарят на въпроси на журналисти за това как е вървял съвместният им живот и какво ги е разделило в крайна сметка. Прекомерният интерес към тяхното минало като двойка е обясним, защото изпълнителите бяха гаджета доста години. През цялото време за звездната двойка се появяваха какви ли не писания за изневери от страна на Коцето и за ревността на Райна.

"Аз наистина съм бил много верен, много обичащ, както и тя към мене. Шест години имаше много силна любов, много яка връзка. Тя ми пилеше на главата. Може би до голяма степен това ни раздели" - обясни наскоро Константин в предаването на Мартин Карбовски, цитират от signal.bg.

Певецът не скри, че е имало голяма вероятност с Райна да създадат семейство, но пък е сигурен, че по-добрият избор за него е съпругата му Надя. В телевизионен ефир той обясни:

"Нещата бяха тръгнали натам, но Господ си знае работата. Не съм се дънил. Лека полека нещата изстинаха. Явно не сме били един за друг. Ето например каква е разликата между Надя и Райна: Прибирам се вкъщи и Райна казваше: "Миришеш на алкохол, миришеш на цигари". Ами добре бе, ама аз се прибирам дето се вика с 3-4-5000 лева в джоба, не съм спал, идвам от заведение, идвам от кръчма, там се пие, там има всякакви... на какво искаш да мириша, на рози ли? Докато Надя се радва, че съм се прибрал. Сега на Райна ще и стане тъпо, но това са фактите в крайна сметка. Между нас остана едно уважение и с нея се чуваме".