Както вчера Signal.bg съобщи, Десислава ще е част от лятното турне на Фен ТВ. Днес и самата тя потвърди информацията, че ще бъде гост изпълнител на няколко от концертите.

"Много ми беше приятно, когато получих поканата за участие в турнето. За мен ще е истинско удоволствие да изпея микс от песни и да бъда част от това събитие!" - заяви ентусиазирано Десислава.

И докато вчера беше ясно, че певицата ще се изяви в два концерта, то добрата новината с днешна дата е, че тя ще пее със сигурност поне на половината от концертите. Ето датите и градовете, в които Деси ще зарадва феновете си: Русе /15 август/, Велико Търново /17 август/, Пловдив /21 август/, Перник /27 август/. Стара Загора е под въпрос заради ангажименти на певицата.

Както читателите ни знаят, тя е предоставила своите клипове, които вече се въртят в ефира на Фен ТВ. "Много хора ми се обадиха да ми кажат, че по Фен ТВ въртят клиповете ми. Няма да лъжа - това ме направи наистина щастлива" - сподели изпълнителката на "Най-неправилният мъж".

Signal.bg още вчера прогнозира, че е възможно това да е началото на сериозни професионални отношения между Десислава и компаниите на братя Касъмови, но нека времето да покаже...