Фолккралят, отслабнал с цели 31 килограма, вече е собственик на тяло, с което се гордеят световните супермодели.

Новата му сесия е дело на Петър Тодорински, а снимките със сигурност ще взривят за пореден път пуританите у нас.

Най-скандалият кадър, както винаги, е този със задникът на Азис. На други пози фолкзвездата е качена върху червени обувки с висок ток, пишат от HotArena.net

Ето и някои  откъси от интервюто, с което Василка показа новата си сесия, публикувано днес в "Уикенд за жената".

"Отслабнах с 31 килограма, а съм тежал и 113 кг. Много малко журналисти обърнаха внимание на факта, че една от най-големите звезди създавани някога у нас се е променила до толкова, че на летищата по света я питат дали е сигурна, че на снимката от личната карта е самата тя! НоИскат да съм онова страшно чудовище което бях за да могат отново да съскат и пръскат злобата си върху мен... Но за тяхно огромно разочарование аз съм по-красив от всякога! Имам най-красивите бедра в България и визията ми може да бъде образец за всички хора по света! От януари месец съм на режима на хранене на д-р. Енджи Касабие която промени живота ми завинаги, както моя така и на много други хора".



"Имам пластики, факт. Не съм от хората които се крият зад скалпела на хирурга, а напротив. Имам операция за увеличаване на пениса ми. Устните ми също са правени, имам липосукции, които са 10 на брой. Предстои да оформи и скулите ми, но изчакваме да видим доколко още килограми ще сваля".


"Мъжете си не бих коментирал. Бил съм обичан и съм обичал. Но сякаш след толкова много време стигнах до извода, че себе си обичам най-много. Славата им както всички видяхме беше преходна. Моята, не! Ще намеря истинската любов! Но това ще се случи след време. Сега мисля само и единствено за себе си. Аз съм най-важен, после всичко останало. Вярвам в любовта от пръв поглед. Случвало ми се е да видя някой и веднага в ушите ми зазвучава "Менделсон". После разбира се всичко отминава, но съм изживявал прекрасни моменти. Не съжалявам за нищо и никой. Аз взех каквото можах, каквото не успях, значи не си е струвало".

"Никога не съм тежал толкова малко колкото сега, никога не съм имал яке на "Бърбери" първа линия... Никога не съм изглеждал толкова модерно колкото сега. Може би има елементи от старият образ, но аз не мога да променя излъчването си. Мисля, че ако има някакви препратки от миналото, то това е заради аурата която нося, а тя е била винаги една и съща. Секс, Блясък, Наглост, Показност... Всички тези неща на куп правят Азис".

"Крия я защото искам да изживее детството си като обикновено дете, а не като дете на един от най-известните българи. Искам най-доброто за нея".

"С моята дъщеря Рая времето лети като в приказка. Расте с дни и всеки ден забелязвам нови и нови неща. Обожавам да се гушка в мен, особено когато е сънена. Разказвам и приказки, оцветяваме книжки заедно, гримирам я. Все неща които всеки един родител прави с детето си. Аз не съм изключение".

"Ще се опитам да попреча да стане певица тук. Няма как да и позволя. Като знам през какво съм минал, не искам и детето ми да тръгне по този път. Моят живот е сън, от който не искам да се събуждам. Пожелавам си да съм звезда извън България. Тук ми е тясно, вече няма накъде".