Идва момент в живота на всеки мъж, в който започват да го налягат съмнения дали няма да последва близки в своята рода, които са оплешивели твърде рано.

Заради това част от популярните мъже в страната са в непрекъснат стрес как да се справят със създалата се вече ситуация или пък да парират отрано, ако това изобщо е възможно, наченките на отпадане на растителността върху главите им, пише БЛИЦ.

Според някои от оплешивяващите без коса чарът им пред публиката ще намалее и те бързо ще бъдат забравени. Промишлено количество перхидрол използва за прическата си водещият Део, и то от доста години. Всичко това се отразява върху гъстотата на неговия перчем.

По всички обаче изглежда, че съвсем скоро блондинът ще остане без коса и ще увеличи броят на плешивците. Дори фактът, че е платиненорус не може да скрие цели участъци от косата му, върху които не е поникнала никаква растителност. Половинката на певицата Лора Караджова не взима присърце проблема си, иначе би реагирал по някакъв начин и би предприел мерки за лечение на своя косопад.

Според приятелите му прическата на Део е емблематична и се нарича „разрошен таралеж”. Те разказват, че самият водещ се притеснявал, че феновете няма да могат да го възприемат с цвета на косата, с който се е родил – кестеняв.