Въпреки че са заедно вече 10 години, Анна Курникова и Енрике Иглесиас не бързат да станат официално семейство.

30-годишната рускиня сподели пред новия брой на списанието Women's Health, че скоро няма да има сватбени камбани за нея и половинката й.

"Бракът не е важен за мен, категорична е Курникова. - Имам връзка и това е от значение. Вярвам в идеята за обвързване и посвещаване на друг човек, но също така съм на мнение, че хората трябва да си имат доверие и да уважават половинката си. Важно е да има свобода."

Бившата тенисистка допълва, че въпреки нежеланието да застане пред олтара, вече мисли сериозно за деца. "Искам да имам деца - независимо от това дали аз ще съм го родила, или ще си осиновя. Обичам да се грижа за други хора", споделя още Курникова, която бе принудена да прекрати кариерата си в тениса на 21-годишна възраст заради серия от контузии.

Рускинята така и не успя да спечели титла от WTA в кариерата си. Най-доброро й класиране в световната ранглиста на сингъл бе осмото място през ноември 2000 година. Сред успехите й в надпреварите от Големия шлем пък се отличават 1/2-финалът на "Уимбълдън" през 1997-а и 1/4-финалът на Откритото първенство на Австралия през 2001 година.

Източник: