Източник, близък до 49-годишната Деми Мур, твърди, че актрисата толкова се притеснявала от разликата във възрастта си с 33-годишния си съпруг Аштън Къчър, че му изневерила с 27-годишния актьор Бен Холингсуърт, който на всичкото отгоре е негов близък приятел.

"Деми и Бен се запознаха скоро след като той се премести от Канада в Лос Анджелис. Тъй като Бен беше начинаещ актьор, Деми реши да го вземе под крилото си и да му помогне с кариерата. Двамата бързо се сближиха и скоро след това приятелството им премина в нещо повече. Ироничното в случая е, че именно тя запозна Бен и Аштън, който по това време вече беше неин съпруг, и двамата много се харесаха", издал човек от обкръжението на звездите.

"Така известно време Деми развеждаше Бен из Холивуд, запознаваше го с влиятелните хора в шоубизнеса, водеше го по купони със знаменитости. Една нощ тя до закара до тях с колата си, но вместо да си тръгне, го завлече на задната седалка и прави секс с него. Оттам нататък двамата често започнаха да спят заедно зад гърба на Аштън", обяснил източникът, пише bliasak.bg.

*Бен

"В същото време обаче Бен започна наистина да се сближава с Аштън и тъй като приятелството им беше по-важно за Бен от връзката му с Деми, реши да скъса с нея. Кътчър така и не разбра за изневярата на жена си и за предателството на приятеля си, докато наскоро наранената Деми не му призна всичко с цел да го накара да страда така, както страда сега тя от забежката му навръх шестата годишнина от сватбата им", добавил познатият на скандалната двойка.

*Аштън и Деми

Снимка: Getty Images/ Guliver