Откакто е примерен съпруг и баща Константин има все по-малко време за себе си. Фолк певецът често помага на своята половинка в грижите за малката Марияна, но понякога успява да се измъкне от домашните си задължения, за да спортува като в доброто старо време.

Коцето не крие, че поддържа тонус и фигура със спорт. Почти всеки ден певецът е във фитнес залата, за да оформи мускулна маса, но не пропуска и кросовете в парка. През зимата най-любимият му спорт са ските, хоби в което неизменно се включва и неговата съпруга Надя, пишат от planeta.tv

За разлика от съпруга си Надето предпочита сноуборда пред ските. Двамата вече нямат търпение да завали сняг и да посетят любимите си писти, една от които на Боровец. Дъщеря им Марияна, вероятно тази година ще се включи за първи път в зимната ваканция на своите родители. Коцето обаче е голям филмов маниак.

Певецът не пропуска и нито един от новите филми по кината. Наскоро той премина от другата страна и направи своя актьорски дебют пред камерата на Влади Въргала в неговата комедия "Шменти капели.