В деня на християнското семейство Мариана - дъщерята на Коцето и Надя - направи своя прощъпалник в студиото на предаването „На кафе” по Нова телевизия

Малката хвана първо лента за художествена гимнастика, но я пусна бързо, след което пипна микрофон и накрая хвана пачка банкноти. Решението й зарадва безкрайно много майка й и баща й.

С прощъпалника си малката щерка на фолк певеца направи своя телевизионен дебют. Надето и Коцето разказаха на Гала как се справят с грижите около отглеждането и споделиха плановете си за второ дете.

Двамата обаче се разминават по отношение на това кога трябва да се случи.

Коцето е по-настоятелен, а съпругата му засега се въздържа от друго раждане, защото иска преди това да завърши висшето си образование.

Сватбата на поп-фолк звездата и съпругата му се превърна в едно от големите светски събития през 2010 г. На нея до зори се забавляваха над 600 гости, сред които много представители на българския хайлайф и шоу елит.

Константин и Надя все още нямат църковен брак. Надя мечтае да се венчае пред Господ в българската църква в Рим.

Младото семейство разказа подробности за връзката, брака и отглеждането на детето си. Когато Надя се запознава с Константин, все още е ученичка в Испанската гимназия. Тогава абитуриентката Надя, въпреки че го харесвала, не смеела дори да си мечтае, че някога ще стане негова съпруга и майка на детето му.

Константин обаче я харесва веднага, както си е в спортния екип на училищния волейболен отбор и взима телефона й от общ приятел.

Константин предлага не един, а два пъти брак на Надя. Първия път - спонтанно в заведение до Драгалевския манастир, а втория коленичи на улицата с пръстен в ръка.

Малката Мариана е планирано и желано бебе. Зачената е в екзотичния Тайланд и по този повод Коцето се шегува, че е сигурен, че е бащата, защото бебето не е с дръпнати очи като тайландците.

В нощта преди да роди, Надя сънува, че раждането е започнало и баща й, който е известен неврохирург, стои над главата й. Въпреки че желанието на Надя е да роди по естествен път, се налага секцио.

Към момента Коцето се надява, че макар малката да е "одрала кожата" на майка си, е наследила неговия певчески талант: "Дано да е музикална, че майка й не е.", каза  певецът, който е забранил на съпругата си Надя да пее на детето.