На поп – фолк певеца Константин явно му е харесало в киното, защото след дебюта му в „Шменти Капели“ се намъкна и в нашумелия български сериал „Стъклен дом“ . Коцето заедно с хубавката си женичка Надето и малката им дъщеричка Мариана влязоха в кадър на сериала на Би Ти Ви „Стъклен дом “ .

Това обаче уж станало съвсем спонтанно, без въобще младото семейство да подозира, че ще се включи в снимките на сериала. В малко от свободното си време Коцето впрегнал своята любима чета и заедно с жена му решили да пообиколят един от столичните молове, за да напазаруват дрешки на малката и да се разсеят.

„Там обаче ненадейно Коцето попаднал на сцена от „Стъклен дом“, разяснява фолк звездата нелепата ситуация. Щом съзнал, че е в кадър и е обект на камерите, попритеснен от създалата се сконфузна ситуация, Константин бързичко се отдръпнал. Едва тогава фолкаджията разбрал, че всъщност в тази сграда се развиват голяма част от сцените на популярния сериал.

Всъщност този мол е същият „Витоша“ от сапунката, който във филма е основан от Димитър Касабов или Стефан Данаилов. Малко след засечката обаче звездното семейство се срещнало и с две от звездите на сапунката – Елена Петрова и Яна Маринова. Вип персоните разбира се не пропуснали да се поздравят и позабавляват дружно на гафа на Коцето, пише skandalno.net.