Костинбродският славей – Азис – най-после си намери майстора или както се казва в популярната народна мъдрост – „хитрата сврака – с двата крака”. Днес той за пръв път в живота си ще пее без пари.

Може да му остане само удовлетворението, че ще е част от съзвездието от шоу и музикални изпълнители, които ще забавляват стотиците гости на сватбата на отрочетата на едни от най-богатите българи в България.

В петък хотелиерският и алкохолният босове – Ветко Арабаджиев и Миньо Стайков – се сродяват, стават сватове. Те омъжват Александра на Ветко и Маринела Арабаджиеви за сина за Стайко на Миньо Стайков.

Тузарското събитие ще се състои в чисто новия 5-звезден хотел на пловдивчаните Арабаджиеви в черноморския ни курорт Елените. Виновникът Василка почти насила да пее на тържеството е пловдивският олигарх Ветко Арабаджиев.

В полза на настояването си той извадил като коз стар дълг от 16 000 лева, който Азис натрупал към него в началото на тази година за заснемането на свой клип. Ромската перла не се била издължила до този момент и сега няма къде да мърда – ще хаби гърло без пари. Освен Азо, се очакват родни и чужди величия да радват гостите, пише kliuki.bg.