Попзвездата Веселин Маринов, който шумно обвини жена си Цветанка в изневери и я изгони от семейното гнездо, също не й е бил особено верен по времето, когато двамата даваха обширни и сладникави интервюта, за да обяснят колко са щастливи заедно. Говори се дори, че някои дами пазят негови есемеси с доста неприлични предложения.

Междувременно стана известно, че изпълнителят на куп лирични балади, възхваляващи жената, се държал доста тиранично с дамите. Първата нежна половинка на Веско - Мария, се оплакала пред свои близки, че не й дал да учи и да се развива, въпреки че тя била изключително стойностен човек, няколко нива над него и по интелект, и по класа. На младини била красива като сълза, затова той я ревнувал и я държал под ключ, пише blitz.bg.

Според запознати Мария изживяла много тежко раздялата си с Маринов. Но след развода успяла да се изучи и станала дясна ръка на президента Първанов.

Твърденията на певеца, че Цветанка му е изневерявала, обаче не са без основание. Столичен седмичник публикува снимки, на които се вижда, че още през изминалото лято тя вече е била изключително близка приятелка на Христо Стоичков. Модерният ляв дори я кани за своя дама на 3 юни на Бала на жълтата роза в столичен хотел. Ицо никога до този момент не си е позволявал да се появява на публични места официално с която и да е друга жена, освен със законната си съпруга Мариана. Решението да кавалерства на Цветанка пред погледа на стотици гости е единственото изключение, което е направил до този момент. Затова случката поражда различни коментари.



Оказа се, че Веско овреме се е бил подготвил в случай на раздяла с Цветанка. Преди да подпише предбрачното споразумение с нея, адвокатите му го посъветвали да включи клауза, с която при развод да не се налага да дели имуществото и хонорарите, които е заработил по време на брака си.

Близки на Цветанка разказват, че за по-малко от месец тя се е изправила на ръба на мизерията. Фризьорският й салон и изисканият й бутик за дрехи вече не работят. Така единственото й препитание останало списанието й "Сезони", което обаче също било с извънредно малък тираж и подбрани реклами. Наложило й се да се премести в ново жилище, което погълнало повечето й спестявания, освен това плаща кредити за списанието и заплати на няколко служители.