След като фолк певецът Азис се появи с къдрава червена перука в последния си клип „Сен Тропе“ и отнесе куп критики и подигравки, заради имитацията на Риана, той се изцепи в ефира на Би Ти Ви: „Кефя се, че ме наричат лошото копие на Бионсе“, пишат от blitz.bg

Държим обаче да припомним на чалга звездата, че търпи критики заради отчайващите опити да копира Риана, а не Бионсе. Феновете на барбадоската певица скочиха срещу него именно защото се нарече българската Риана. Но изглежда Азис не може да си спомни на кого се опитва да подражава, сравнявайки се с Бионсе, вместо с екзотичната певица от Барбадос.

„Може да звучи нагло, но аз наистина имам по-хубави крака от нея!“, заяви още фолк певеца в опит отново да привлече вниманието върху новата си фигура. От ефира на телевизията той се похвали, че поддържа форма с диета, спорт и работа и призова хората да спрат да се тъпчат с вредни храни. Очевидно Васко все още не може да повярва, че се е освободил от излишните килограми и при всеки възможен случай се опитва да привлече вниманието на околните към този факт, пишат от kliuki.bg.