Актьорите от "Шоуто на Слави" заработват тлъсти пачки като водещи на частни партита. Около Коледа и Нова година графикът им е претъпкан от покани.

Най - висока е тарифата на Краси Радков. За да се превъплъти в образа на Гацо Бацов пред отбрана публика Радков прибира 6 бона. Сумата е за участие от около час и половина. Половината от хонорара отива в продуценската компания "Седем осми", която се води работодател на Краси и останалите актьори. Когато някоя фирма иска да наеме Радков за коледно парти, се свързва по телефона с него или техния любезен пиар.

"В интерес на истината фирмата на Слави не заобикаля закона. В повечето случаи превеждаме сумата по банков път на компанията "Седем осми". Най-предпочитан за частни партита е Краси.

Виктор Калев също има участия, но неговият хонорар е по- малък от този на Радков“, разказаха от водеща рекламна агенция в София, която често наема актьорите на Слави да забавляват техни клиенти.

На същия принцип Трифонов действа с всичките си останали подчинени. Той прибира половината и от участията на изпълнителите в неговите реалити предавания. Като част от шоуто "Стани попфолк звезда" Дългия удържаше процент и от хонорарите на ромската певица Роксана.

Едни от най - известните лица в родния шоубизнес се предлагат като атракция от различни фирмени партита. В дните около Коледа и Нова година графикът им е препълнен.

Звездите нямат притеснения свободно да признаят, че за пари правят всичко. Обикновено имат собствени пиари, които редят графика им и се грижат фирмите да изплащат навреме обещаната сума.

Пиарката на Любо Нейков веднага откликва на поканата комикът да забавлява гостите на измислено фирмено тържество. Според негови приближени хонорарът му не пада под 5 хил. лева.

Най- търсен за коледните и новогодишните купони е Димитър Рачков. Най- спокойно той предлага тарифата от 3500 лева, за да се появи за два часа на купона.

Рачков е ангажиран за следващите две седмици, като единствената му свободна вечер се оказва 27 декември.

Такава е и тарифата на партньорът му Васил Василев - Зуека.

По традиция в Новогодишната нощ сумата скача двойно. Известните актьори и водещи са ангажирани още месеци преди това. Така за Нова година Краси Радков ще забавлява гостите на четиризвезден хотел във Велинград. Срещу петцифрен хонорар актьорът е приел още през лятото, пише skandalno.net.