Марина Милчева озарява корицата на Mr. BiG с нежното си излъчване. За тези, които си мислят, че виждат мираж - не, тя е истинка и уникално красива.

Само сега, само за Mr. BiG, специално от Париж! И не само това! В нея се преплитат ум, талант, и невеорятен усет за стил и елегантност. Следва моден дизайн в Instituto Marangoni в столицата на модата Париж, изпълнява длъжността на моден директор за Best Model of the World 2011, и е Арт Директор в нашето списание.

В духа на темата за талантите, Mr. BiG на броя е легендарният Христо Мутафчиев, познат на повечето като Александър Миронов в "Под прикритие". Верен на традицията, новият брой за пореден път се покланя пред женската красота и представя изпълнено с любопитни факти съдържание. Съществуват безброй митове и легенди, свързани с проблемите на мъжете в леглото. Mr. BiG слага край на объркването, като посочва най-често срещаните причини, които биха довели до намаляване на мъжкото самочувствие! Списанието е подготвило интригуващ материал за господата, които мислят, че мацките не се заглеждат в тях, защото нямат изваяната фигура на Вин Дизел! В него те имат възможността да се информират за това как да постигнат мечтаната V-образна форма в горната част на тялото. Търсачите на силни усещания могат да се насладят на статията за различните зимни спортове. Специално за мъжете, в които все още спи едно дете, лейбълът подарява няколко страници увлекателно четиво за симулационните игри. Отиващите си 365 дни минаха под знака на кризата. Без да задълбочава повече в тази тема, броят ще запознае читателите с държавите, които съумяха да я избегнат, пише blife.bg