Макар двойката да е много затруднена, заради нарасналите ангажименти на главата на семейството покрай дискотеката му, все пак продължава да е щастлива

Това, което си помечтала и избрала в специален магазин русата муза на Константин, били високи маркови ботуши. Коцето знаел за мерака й, но се направил, че не одобрява избора на жена си и дори оставил впечатление у нея, че това е окончателното му мнение.

Целта му била да приспи вниманието на 21-годишната си съпруга и майка на едногодишното момиченце, а после да направи подаръка голяма изненада. Разчитайки на това, че Надя няма междувременно да си закупи желаните чизми и че двата подаръка няма да се дублират, фолк певецът купил ботушите и ги скатал вкъщи. Сутринта на празника се измъкнал тихомълком от дома, купил една баница, взел от скривалището ботушите и събудил любимата си Надя с коледни благопожелания и искания от нея дар. Така се получила много по-добре.

Лично негова идея обаче бил и другият подарък. Певецът бизнесмен възнамерявал да подари на половинката си няколко много шумни нощи и с това да изпълни и нейното и своето желание за оригинален празничен подарък. Константин очевидно продължава шегата, родила израза „тихи нощи”, който той употребил преди време, за да обясни колко много двамата с Надя са ангажирани и преуморени понякога, а и колко рядко напоследък се засичат.