След като младото й гадже я заряза, фолк певицата Малина изпадна в тежка депресия.

Липсата на последния й възлюбен Краси Кочев се отразила много сериозно на чалга дивата и тя решила да се промени тотално. След като се ожали на всичките си приятелки и заяви, че няма да излиза с възрастни мъже, фолк певицата реши, че ще се подмладява. Тя непрекъснато тренира във фитнеса и не излиза навън, без тъмни очила и шапка.

Според последните клюки, Малина смята да се подложи на редица естетични процедури, които да скрият възрастта й. Целта й е да изглежда по-млада дори от 20-25-годишните си колежки. Или иначе казано — да заприлича на тийнейджърка, пишат от kliuki.bg

Но за да постигне целта си, фолк дивата не само трябва да отслабне, но и да ангажира най-големите светила в пластичната хирургия.

Като се има предвид, че Малина отдавна чукна 40 години, едва ли ще е лесно да изглежда като 16-годишна ученичка.

И докато феновете на звездата се чудят защо, вместо да се радва на зрялата си красота е тръгнала да се обезобразява, зевзеци не спират да се шегуват, че „баба Малинаж“ се подмладява.

Какъв ще е тийн имиджа на една от най-известните певици от зората на попфолка все още не е ясно, но не крием, че сме любопитни. Все пак да се надяваме, че изпълнителката ще заложи на нещо по-стилно от раздърпан анцуг или скъсани джинси.