Фолк певецът Азис сподели непознати за широката публика неща от живота си.

Изпълнителят разкри, че малко хора знаят, че всяка сутрин той се буди в 7 часа. При това независимо в колко си е легнал вечерта, пише bliasak.bg. Дори да е бил на участие до ранни зори, това по никакъв начин не променя графика му за спане.

Какво друго не знаем за Краля на фолка, какви са хобитата му?

Какво не знаете за мен

"Много малко хора знаят, че сутрин ставам най-късно в 7 часа, независимо от това в колко съм се прибрал. Не мога да спя много. А когато спя много, това се случва 2-3 пъти годишно, след това се чувствам зле. Сънят не ми действа добре, колкото по-недоспал съм, толкова повече имам сили за работа и съм креативен.

Това никак не ме товари. Същото се отнася и за храната. Колкото съм по-гладен, толкова повече хъс имам за работа. Гладът не ме прави ленив. Вече десет години не спя и съм свикнал с това. Много хора ми се чудят на акъла, като ме видят сутрин рано-рано в социалната мрежа и ме питат непрекъснато: „Защо не спиш, не си ли на участие?”

Дори и да съм бил на участие, това няма значение. Спя не повече от 4 часа, това е. Много рано сутринта денят ми започва с влизане в youtube и google, за да разгледам какво правят световните звезди, като Риана, Бионсе. Как са облечени и някакви нови неща около тях.

След това започвам да си рисувам някакви неща, като модели за дрехи, якета, клинове и т.н. Тръгвам по магазините да обикалям за материали. Обожавам да търся материали за дрехи и аксесоари. Мога с часове да стоя в тези магазинчета, където сам си нижеш гердани. Стоя си самичък поне два часа и си разглеждам, нижа и си творя. Аз от едни мъниста мога да направя цяло едно яке. Какви ли неща не ми ражда главата.

Ако не бях станал певец, сигурно днес щях да съм дизайнер на дрехи и със сигурност моите тоалети щяха да са едни от най-лъскавите и блестящите, не се съмнявайте в това. Напоследък обожавам шипове, капси и пирамидки, по цял ден се занимавам с това. За съжаление в България няма внос на такива неща и трябва да се взимат от чужбина. Иначе шипове можеш да свалиш от чанта, но за да свършиш някаква работа, трябва да си купиш 10 чанти.

Не е лесно да си модерен в България, но не е и невъзможно. От малък шия, нижа, сам съм се учил. Сега с технологиите използвам течен силикон и няма нужда да шия, само лепя. Вече се обърквам по-добра майка ли съм, или по-добър баща, но мисля, че съм от двете по малко. Не мога да бъда по-добра майка от Гала никога, както и никога един мъж не може да бъде по-добър от една жена. Обратното също е валидно.

Въпреки че дъщеря ми вече е голяма, тя е на 5 години, много обича да спи при мен и да се гушка в мен. Заспива изведнъж и започвам да изключвам телефони, звуци, за да не я събудят. Детето най-спокойно спи при мен.

Сигурно се питате какво още не знаете за мен? Много добре рисувам, тази дарба я имам от татко си, който е художник и музикант. Той много умее да борави с пропорции. Например аз му казах: "Виж колко е красива Наоми Кембъл", аз я обожавам. Той ми отговори: „Да, тя е много интересна, но ако съпоставиш частите от тялото, ще видиш, че тя е като маймуна. Погледни колко са й дълги ръцете за това тяло!” Това съм наследил от баща ми, да уловиш дефект в перфектния човек, който не се вижда с просто око.