Уж бомбастичната Андреа се оказа немарлива към личната си хигиена – пише „България днес”. Звездата на „Пайнер” мие рядко косата си, което колегите й забелязали най-вече по участия и турнета.

Изпълнителката на ''Дай ми всичко'' била истински кошмар за коафьорите. Те редовно я умолявали да сваля екстеншъните си, за да ги изперат с шампоан. Изкуствената грива на главата на певицата трябвало да се мие редовно, както и истинската коса. Като изсъхнат фризьорите ги вплитали обратно в рехавата косица на силиконовата гърла и тя придобивала сравнително приличен вид.

Дали от капризи, дали от мързел Андреа често отказвала процедурата. „Предпочита да виси с дни като вкаменена от огромното количество лак в косата, вместо да направи малко усилие” – коментират раздразнени коафьори, възмутени от липсата на хигиенни навици у певицата.

Сред отблъскващите навици на певицата спадало и каране на кола без обувки. Като почитателка на високите токово фолкдивата редовно се качвала на волизолот си с обувки на по 10-15 см платформи. При по-дълги разстояния краката й се изморявали и тя спирала автомобила, за да събуе чепиците си. Естествено, ходилата й се замърсявали, но на кого му пука за това!