Мел Би - една от бившите звезди на британския поп квартет “Спайс гърлс”, не изключва възможността заедно с другите три момичета от групата да участва в специално шоу за олимпийските игри в Лондон тази година, съобщава Контактмюзик.

Мелъни Браун (36 г.), или Мел Би, дори се надява след това да тръгне на турне с Виктория Бекъм, Ема Бънтън, Мел Си и Гери Халиуел. Запитана за слуховете за шоу на групата на олимпийските игри, тя казва: “Никога не казвам никога.

Смятам, че е възможно да участваме в подобно шоу. Харесва ми идеята да се завърнем заедно на сцената и след това да тръгнем на турне.”

Звездата доверява още, че поддържа редовно връзки с останалите певици от групата. “Сега работим над мюзикъл за “Спайс гърлс”, така че сме в контакт помежду си”, казва тя пред сп. “Стар”. Отказва обаче да сподели подробности за проекта, пише в. "Труд".

“Спайс гърлс” е най-успешната дамска група за всички времена. Създадена е през 1994 г. в Лондон. Петте момичета със своите прякори (Спорти, Пош, Джинджър Бейби и Скери)дадени им от сп. “Топ оф да попс” са истински поп икони в края на 90-те години. Дебютната им песен Wannabe е най-успешният сингъл, издаван от дамска група в историята на музиката. През 2000 г. обаче поемат по свой път. Въпреки че разпадането им никога не е обявявано официално, те се съсредоточават върху соло кариерите си. В края на 2010 г. Виктория Бекъм събра “Спайс гърлс”, но не за да пеят, а за да се видят и да разсеят слуховете за конфликт между тях.

Мел Би се преквалифицира от певица в телевизионна водеща. През септември м.г. тя роди третото си дете - момиченце. То е от брака й със Стивън Белафонте. Мел е майка и на 13-годишна девойка от брака й с Джими Гълзър и 5-годишен син от от връзката й с Еди Мърфи.