Както вече стана ясно, актьорът от хитовия сериал по БНТ1 ''Под прикритие'' – Ивайло Захариев – е на път да се бракува с приятелката си Миряна. Случайно или не, и двамата партньори в живота са протестанти и то силно вярващи.

Именно заради тази си силна вяра, актьорът със силиконови коремни мускули не сложил и хапка в устата си, гладувайки 6 дни. По този начин смятал, че ще получи просветление дали Миряна е жената, която е предопределена от бога за него. Стих от Библията му подшушнал правилното решение и екранният Мартин Христов вече е в трескава подготовка за женитбата, пише kliuki.bg.

На обратния полюс на шестдневните пости, сега Ивайло и Миряна се чудят къде да хапнат и пийнат той и гостите му по случай щастливото събитие. Ресторантът е под въпрос, не е ясен и броят на хората, които ще бъдат поканени.

За сметка на това двамата влюбени са напълно уверени в това кои да бъдат кумове на венчавката. Това ще бъдат Ивайло Орешков и жена му – приятели на Захариев.

Актьорът нескромно заявява, че всичко около сватбата е измислено от него и Миряна – и поканите, и текстът към тях щели да бъдат напълно авторски. Всяко нещо обаче – с времето си. В момента Ивайло се занимава със снимките на последния епизод на сериала.