Фотомоделът и тв водеща Ивана Вангелова от Струмица се оплака от секс тормоз от страна на Борис Дали.

Известната в Македония манекенка, която отскоро води собствено токшоу в местна телевизия, твърди пред македонски издания, че по време на интервюто й с фолк певеца той постоянно я свалял и ръсел излишни комплименти.

„Ивана, много си секси. Ти си най-сексапилната и вълшебна водеща, на която съм гостувал” – изръсил ни в клин, ни в ръкав Борис Дали на македонката, която се оказала обаче честолюбива на тема свалки, пише kliuki.bg.

„Вместо да отговаря на въпросите ми, Борис през цялото време ме засипваше с обяснения. Беше ми неприятно, но се държах като професионалист и издържах до края на интервюто” – коментира блондинката пред македонската преса.

Захласнатият от красотата на Вангелова Дали продължил със свалката и след предаването.

„Предложи ми да замина с него за София. Естествено, отказах му” – категорична е Ивана, която е сред най-популярните манекенки в западната ни съседка в момента.

Помолен за коментар, Борис Дали отсече:

„Глупости! Направих й един-единствен комплимент в началото на интервюто, като й казах, че е красавица. По-нататък пишман водещата не знаеше какви въпроси да задава. Тази жена явно е пълна с комплекси и сега трупа имидж на мой гръб” – коментира изпълнителят на хита „Пиян“.