Певицата ги призовава в социалната мрежа Фейсбук да гласуват за нея на годишните музикални фолкнагради.

„Пилето” много държи почитателите й да я подкрепят за призовете. Райна има номинация за „Баладичен хит на 2011 г.” с песента си „Ти ли си”.

Това е поредното парче, което изпълнителката посвещава на бившата си изгора Коцето и се надява с него да грабне някоя от статуетките.

Церемонията по раздаването на наградите ще се проведе през март тази година, а приятелите на Райна са в шок, че агитацията им може да продължи дотогава.

Фолк певицата е твърдо решена тази година да вземе някакъв приз, защото се чувства пренебрегната през последните години. От подобно отношение и липса на награди се оплака и нейната колежка Анелия. Макар че двете освен с талант са дарени и с красота, те не успяват да се домогнат до наградите.

Иначе Райна се стяга за турне зад Океана. Навръх националния празник 3 март тя ще зарадва почитателите си в САЩ и Канада. Турнето е съвсем легално – гарантират организаторите.

За него певицата подготвя 3-часов концерт, в който ще изпълнява песни и на други свои колежки. Фолк дивата се надява, че на концертите й ще дойдат и много емигранти от другите Балкански страни. Затова тя подготвяла песни на гръцки, сръбски и румънски.