Преди време тръгна слух, че в пазвата на ДесиСлава цъка гърмящ силикон.

Истината се оказа обаче малко по-различна: „Първо искам да кажа, че аз имам силикон, но той не е от гърмящия. Второ, силиконът ми не ми създава никакви проблеми, чувствам се много добре с него и не смятам да се подлагам на пластични операции. Не съм си сменяла имплантите от 2004 година," сподели пред „Монитор" попфолк фурията.

Певицата разкри, че има нещо ново и на любовния фронт. „За ново гадже е рано да се каже. Може да си мисля, че има някого до мен, но ще видим. Искам човекът до мен преди всичко да бъде истински. Не обичам фалшивите хора или позьорите - тези, които са едни вкъщи, а други навън. Много обичам истинските хора. Желая човекът до мен да ме подкрепя безрезервно, да ме разбира. Любовта и отношенията между хората не се базират на физическите критерии. Любовта е химия и човек не знае кога ще се влюби," размишлява ДесиСлава, пиша цитират от kliuki.bg.

Тя обаче не се страхува да се бракува: „На мен ми харесва хората да се вземат, когато се обичат. Много е хубаво да има сватби. Преди всичко обичам да пея по сватбите. Ако срещна човека, с когото да се чувствам щастлива, бих се омъжила отново."